Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
INCADRARI IN POLITIE DIN SURSA EXTERNA.

Trei posturi de ofiter in Politia bistriteana au fost scoase la concurs prin incadrare directa. Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, pana pe 13 septembrie 2018. Persoanele care isi doresc o cariera in politie se pot inscrie la concursurile organizate pentru ocuparea celor 3 posturi de ofiter, scoase la concurs prin incadrare din sursa externa.

Astfel, dintre cele trei posturi: doua sunt in cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, iar unul in cadrul Serviciului Criminalistic (psiholog expertize si constatari tehnico-stiintifice).

Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, pana la data de 13 septembrie 2018, intre orele 10-14.00. Dosarul de inscriere trebuie sa fie complet pana la aceasta data, ulterior nemaiputand fi depuse documente.  

Informatii complete cu privire la posturile existente, programul inscrierilor, conditii de participare, documente necesare si modalitatile de desfasurare a concursurilor, gasiti aici - https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

1 comentariu2758 vizualizări12 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0