Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni stradale pentru prevenirea faptelor comise cu violenta.

Incepand cu luna august a acestui an, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud  deruleaza o campanie de prevenire a faptelor comise cu violenta care are drept scop cresterea gradului de informare al cetatenilor judetului.

Sunt avute in vedere atat faptele posibil a fi comise in spatiul public- de la talharii, la conflicte care pot izbucni in mod spontan si au drept cauza consumul de alcool, cat si in cel privat- cazuri de violenta domestica. Demersul preventiv care va fi realizat in perioada de implementare a campaniei (august - decembrie 2018)  s-a materializat astazi, 14 septembrie a.c., in municipiul Bistrita printr-o  activitate stradala  de  informare si distribuire de materiale preventive.

Politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au facut echipa cu cei din cadrul Politiei Municipiului Bistrita , structurile de ordine publica, dar si cu jandarmii pentru a disemina informatiile si mesajele campaniei. Au profitat de contextul zilei- sarbatoarea de Inaltarea Sfintei Cruci- si au fost prezenti in proximitatea lacaselor de cult din oras discutand cu cei care au participat la slujba specifica zilei de sarbatoare, cat si in alte zone publice din oras.

 

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

0 comentarii2870 vizualizări14 septembrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0