Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Barbat retinut pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

La data de 13 septembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic, un barbat, de 28 ani care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul de 28 ani mai este cercetat in alte trei cazuri, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 Astfel, fata de acesta a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat instantei competente, cu propunere de arestare preventiva.

 

             Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au actionat impreuna cu reprezentantii RAR Bistrita-Nasaud, pentru cresterea gradului de siguranta rutiera

La data de 13 septembrie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, cu sprijinul reprezentantilor din cadrul Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat o actiune rutiera pentru prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor.

Actiunea s-a desfasurat pe DN 17, pe raza comunei Feldru.

Astfel, au fost constatate si aplicate 13 sanctiuni contraventionale, conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de 2465 lei.

Totodata, in cadrul actiunii au fost retrase 3 certificate de inmatriculare pentru diferite abateri rutiere, iar un autovehicul a fost imobilizat.

 

       

                    Actiuni silvice desfasurate pe raza comunei Dumitra

 La data de 13 septembrie a.c., politistii Postului de Politie Dumitra au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice.

 In cadrul actiunii, politistii au depistat in trafic un barbat, de 37 ani, din Dumitra, care transporta cu un tractor, cantitatea de 5 mc de material lemnos.

Cu ocazia verificarilor efectuate, s-a stabilit ca, materialul lemnos in cauza a fost transportat fara documente de provenienta legala.

Barbatul de 37 ani a fost sanctionat contraventional, conform Legii 171/2010, cu amenda in valoare de 5000 lei. De asemenea, s-a dispus confiscarea cantitatii de material lemnos in valoare de aproximativ 1000 lei, care a fost predata in custodia ocolului silvic competent.

 

 

 

0 comentarii3080 vizualizări14 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0