Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni preventive. IPJ BN .

 1. In perioada 18 - 19.05.2011, politisti din cadrul Compartimentului Silvicultura, Serviciul de Ordine Publica, impreuna cu specialisti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca, comisari ai Garzii de Mediu si inspectori ITM Bistrita-Nasaud, au continuat activitatile in cadrul planului la nivel national "Scutul Padurii" si au desfasurat o actiune pe linia verificarii legalitatii functionarii  instalatiilor de debitat pe Valea Somesului si Valea  Bargaului. Cu aceasta ocazie, au fost constatate doua contraventii in valoare de 2.000 lei conform Legii nr. 171/2010 si a fost confiscata cantitatea de 27,238 m.c. material lemnos in valoare totala de 1982,24 lei.

2. In 19.05.2011, lucratorii Postului de Politie Prundu Bargaului au efectuat o actiune pentru prevenirea absenteismului scolar, ocazie cu care au fost depistati  7 elevi care lipseau nemotivat de la ore si se aflau in localurile de pe raza comunei. Elevii au fost predati unitatilor de invatamant, urmand a fi luate masuri disciplinare care se impun.

3. In 19.05.2011, a fost identificat pe DN 17, in localitatea Beclean, un autoturism inmatriculat in Bulgaria, condus de Attila C. de 27 ani din Reghin, jud. Mures. In urma verificarilor efectuate de politisti in Sistemul de Informatii Schengen, s-a constatat ca datele respectivului autoturism sunt introduse in categoria bunurilor cautate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe in actiuni penale, care au fost furate, insusite ilegal sau pierdute. S-a procedat la indisponibilizarea autoturismului si in cauza se efectueaza cercetari fata de conducatorul auto sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

 

                  

          PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. BISTRITA-NASAUD

                             Subinspector de politie

                                 Antonela Gorgan

0 comentarii2905 vizualizări20 mai 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0