Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, puse in aplicare de politisti.

La data de 4 octombrie a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Compartimentului Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 31 de ani, din Soimus. Acesta este condamnat la 3 ani si 2 luni inchisoare pentru comiterea  infractiunii de violenta in familie. De asemenea, la aceeasi data, politistii au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva un barbat, de 57 ani, din Beclean. Acesta este condamnat la 5 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea  infractiunii de inselaciune.

 Cei doi au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 

 Cinci barbati cercetati pentru punerea in circulatie a unui produs, purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare. Ieri, 4 octombrie a.c., in cadrul unei actiuni economice, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au depistat 5 barbati cu varste cuprinse intre 25 ani si 30 ani, din Bucuresti, respectiv din judetele Ilfov, Prahova si Galati, in timp ce ofereau spre vanzare parfumuri, care purtau reprezentari grafice ce indicau marci notorii identice sau similare cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare.

 Astfel, cu ocazia controlului si a verificarilor de specialitate efectuate, politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice au ridicat in vederea confiscarii peste 280 de parfumuri, care nu aveau documente de provenienta legala, acestea fiind ambalate si etichetate in mod asemanator produselor inregistrate.

 Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie a unui produs, purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

0 comentarii2702 vizualizări05 octombrie 2018




rss 2.0
rss 2.0