Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Doi tineri din Nasaud, banuiti de tentativa de omor, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

In prezent, acestia se afla in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud efectueaza cercetari intr-un dosar penal de tentativa la infractiunea de omor. Doi tineri, din Nasaud, banuiti de comiterea faptei, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

 In fapt, in noaptea de 7/8 octombrie a.c., Politia orasului Nasaud a fost sesizata despre faptul ca intr-o locuinta, de pe raza orasului, are loc un scandal intre mai multe persoane.

 Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a stabilit faptul ca, un nasaudean a organizat o petrecere la care au participat mai multe persoane. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un scandal spontan, iar doi tineri, de 20, respectiv 23 de ani, ambii din Nasaud ar fi agresat fizic pe un altul, de 33 de ani, din aceeasi localitate.

 Barbatul de 33 ani a fost transportat la spital pentru a primi ingrijirile medicale necesare, iar cu ocazia examenului medico-legal s-a concluzionat faptul ca leziunile suferite i-ar fi pus viata in primejdie.

 Astfel, la data de 8 octombrie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a dispus retinerea pentru 24 de ore a persoanelor banuite de comiterea faptei si efectuarea in continuare de cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa de omor.

 La data de 9 octombrie a.c., cei doi au fost prezentati judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bistrita-Nasaud, care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a acestora.

 

0 comentarii2877 vizualizări10 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0