Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
SI TU POTI DEVENI POLITIST!

In luna ianuarie 2019 va avea loc un nou concurs de admitere la scolile de politie Campina si Cluj-Napoca.

Inscrierile se fac pana la data de 23 noiembrie 2018, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. In perioada 10 - 21 ianuarie 2019, Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina si Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o noua promotie de elevi. Durata studiilor de este de 1 an.

Sunt scoase la concurs 1279 de locuri (dintre care 30 locuri speciale pentru rromi si 10 pentru minoritati) la scoala din Campina si 290 de locuri (dintre care 10 sunt locuri speciale pentru rromi si 3 pentru minoritati) la scoala din Cluj-Napoca.

Pana pe 23 noiembrie a.c., cererile de inscriere si dosarul de recrutare in format complet (cu exceptia fisei medicale tip) ale candidatilor pentru concursul de admitere se vor primi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud - Serviciul Resurse Umane, in zilele de luni, marti, miercuri si joi, in intervalul orar 10.00-14.00.

Puteti gasi toate conditiile pe care trebuie sa le indepliniti, actele necesare la inscriere si alte informati utile aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018

Informatii utile:

-  Deciziile medicale le iau medicii din unitatile MAI, dupa consultarea candidatului. Fisa medicala-tip se va incheia pana cel tarziu in data de 14 decembrie 2018.

-        Scoala de agenti de politie este scoala postliceala. Asadar nu are legatura cu urmarea cursurilor unei facultati, cu mentiunea ca la scoala de agenti de politie este necesara prezenta zilnica.

-        Informatii despre probele sportive vor fi publicate in timp util.

-        Avizul psihologic este valabil 6 luni. Fisa medicala este valabila 180 de zile, cu mentiunea ca este necesar sa fie verificata de medicul de la unitatea de recrutare.

-        Conform prevederilor legale, candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat.

-        Candidatul trebuie sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media de cel putin 9,00, cu exceptia candidatilor care au absolvit institutii de invatamant de nivel liceal in state membre ale Uniunii Europene in care nu se evalueaza prin nota/punctaj/calificativ purtarea elevului.

-        Nu exista limita superioara de varsta. Candidatii trebuie sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti sau sa ii implineasca in cursul anului in care participa la concursul de admitere.

-        Conform prevederilor legale, candidatii trebuie sa nu aiba semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentatie, in tinuta de vara.

Mult succes!

0 comentarii2709 vizualizări20 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0