Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Retinere pentru 24 de ore fata de un barbat din Milas care a incalcat ordinul de protectie.

Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au dispus retinerea pentru 24 de ore fata de un barbat din Milas care a incalcat ordinul de protectie stabilit de judecatorie. La data de 5 noiembrie a.c., politistii au fost sesizati de catre o femeie, de 43 de ani, din Milas, cu privire la faptul ar fi fost amenintata de catre fostul concubin.

 La fata locului, politistii au stabilit faptul ca, in timp ce se afla in incinta unui bar din localitatea Milas, cel in cauza, un barbat, de 43 de ani, din localitate, ar fi amenintat-o cu acte de violenta, producandu-i o stare de temere. De asemenea, politistii au constatat faptul ca, prin fapta comisa, acesta a incalcat ordinul de protectie stabilit prin sentinta, de catre Judecatoria Bistrita.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de nerespectarea hotararii judecatoresti. La aceeasi data, politistii Sectiei 1 Politie Rurala au dispus   retinerea pentru 24 de ore fata de barbatul de 43 de ani, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat Judecatoriei Bistrita cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

 

 

Festivalul portului tiganesc, organizat in localitatea Teaca, s-a desfasurat in siguranta.

 In perioada 4-5 noiembrie a.c., politistii din cadrul sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au organizat si desfasurat o actiune pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica la Festivalul portului tiganesc si Balul rromilor, care au avut loc pe raza localitatii Teaca.

 Cu aceasta ocazie au fost constate si aplicate 29 sanctiuni contraventionale, majoritatea conform OUG 195/2002, in valoare de 4.950 lei si au constatat o infractiune in flagrant.

Astfel, in cadrul actiunilor preventive desfasurate, politistii au depistat-o pe o tanara, de 16 ani, din Pinticu, in timp ce conducea un autoturism, pe DJ 173, pe raza localitatii Teaca, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

          Bunuri in valoare de 1500 de lei, prejudiciul unei infractiuni de furt, recuperate de politistii din Beclean.

 La data de 2 noiembrie a.c., un barbat, de 38 de ani, din Beclean a sesizat faptul ca i-au fost sustrase mai multe bunuri.

 In urma cercetarilor efectuate, politistii l-au identificat pe un barbat, de 61 de ani, din Beclean, banuit de comiterea faptei. De asemenea, au stabilit faptul ca, in seara de 1 noiembrie a.c., cel in cauza ar fi sustras, din curtea unei societatii comerciale, bunuri in valoare de 1500 de lei.

 Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.500 lei a fost recuperat in totalitate, iar cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

A fost oprit in trafic de politistii din Beclean inainte sa produca un accident rutier

 La data de 5 noiembrie a.c., politistii din Beclean l-au depistat in trafic, in timp ce conducea un autoturism, pe un barbat, de 50 ani, din Beclean, in timp ce conducea un autoturism, pe DN 17, prin localitatea Beclean.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

0 comentarii2884 vizualizări06 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0