Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
ATENTIE PIETONI! - Sporiti-va atentia si traversati numai dupa ce sunteti siguri ca o puteti face in siguranta.

Evitati pe cat posibil, folosirea partii carosabile, mai ales dupa lasarea intunericului si in conditii de vizibilitate redusa. La data de 22 ianuarie a.c., un barbat, de 47 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autobuz pe DJ 172 G, pe raza localitatii Orheiu Bistritei a surprins si accidentat un barbat, de 55 ani, din Bistrita Birgaului care se deplasa pe partea carosabila, in aceeasi directie cu autobuzul.

 In urma accidentului rutier, pietonul a fost ranit, fiind transportat la spital, pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

 Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii Serviciului Rutier continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Actiuni de prevenire a faptelor antisociale desfasurate pe raza judetului. Aproximativ 70 mc de material lemnos detinut fara documente de provenienta legala, confiscat de politisti. Ieri, 22 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru combaterea delictelor silvice impreuna cu politistii Serviciului de Actiuni Speciale, ai sectiilor de politie rurala Singeorz-Bai si Nasaud si reprezentanti din cadrul Ocolului Silvic municipal Bistrita, respectiv din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice, prevenirea raspandirii pestei porcine africane, precum si pentru cresterea gradului de siguranta rutiera, pe raza intregului judet.

 In cadrul actiunii au fost ridicate in vederea confiscarii cantitatea de aproximativ 70 mc de material lemnos, in valoare de peste 12 000 lei, respectiv  2 vehicule folosite la savarsirea contraventiilor.

 Totodata, politistii au constatat in flagrant 2 infractiuni la regimul rutier ( de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere), au aplicat 45 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 17670 lei, dintre care 40 conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice si 5 conform Legii 171/2010 - privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice si au fost retrase 3 certificate de inmatriculare pentru diferite nereguli constatate.

 

***

 

La data de 22 ianuarie a.c., in cadrul unei actiuni de prevenire, pe DN 17 D, prin Ilva Mica, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat in trafic un barbat, de 32 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 In cadrul aceleiasi actiuni, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au identificat un barbat, de 26 ani, din Rodna, care conducea un autoturism prin Anies, fara a detine permis de conducere.

 In ambele cazuri, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2828 vizualizări23 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0