Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Politistii bistriteni la datorie la sfarsit de saptamana.

In perioada 25-27 ianuarie a.c., politistii bistriteni au actionat pe raza intregului judet pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, precum si pentru cresterea sigurantei in trafic. Astfel, au fost organizate mai multe actiuni preventive si s-a intervenit la 116 evenimente, dintre care 107 sesizate prin S.N.U.A.U 112.

De asemenea, avand in vedere conditiile meteo din aceasta perioada, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud a suplimentat numarul echipajelor de politisti care au actionat pentru monitorizarea traficului rutier, in tot judetul. Pentru evitarea blocajelor, politistii rutieri au efectuat controale in trafic, pentru ca toate autovehiculele sa fie echipate corespunzator.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au constatat si aplicat aproximativ 500 de sanctiuni contraventionale, majoritatea conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de aproape 110 000 lei.

Totodata, fata de 20 de conducatori auto a fost luata masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si au fost retrase 5 certificate de inmatriculare, pentru diferite nereguli constatate.

Politia bistriteana actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii si, totodata, este pregatita sa intervina atunci cand situatia o impune.


Persoane cercetate pentru comiterea unor infractiuni la regimul rutier

 La data de 25 ianuarie, in cadrul unei actiuni preventive, politistii rutieri din Beclean au identificat in trafic un tanar, de 24 ani, din judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism, care tracta o remorca, pe DN 17, prin Coldau, fara sa detina permis de conducere corespunzator pentru categoria din care face parte ansamblul in cauza.

 A fost inregistrat dosar penal pentru conduerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere corespunzator.

 

***

 

La data de 26 ianuarie a.c., in cadrul unei actiuni rutiere, politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 47 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin Unirea, fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

 

0 comentarii2660 vizualizări28 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0