Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
RESPECTATI NORMELE RUTIERE! Barbat cercetat pentru infractiuni la regimul rutier.

La data de 5 februarie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 28 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe raza localitatii. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

 

ATENTIE!

 Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

 Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat, potrivit legii, se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 3 ani sau cu amenda.

 

0 comentarii2905 vizualizări06 februarie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0