Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Prevenirea transportul ilegal de animale, precum si raspandirea pestei porcine africane.

Astazi, 7 februarie a.c., politistii nasaudeni au desfasurat actiuni preventiv-reactive in trafic. Actiunile au avut scopul de a creste gradul de siguranta rutiera si de a preveni transportul ilegal de animale, precum si raspandirea pestei porcine africane. In urma activitatilor desfasurate au fost aplicate sanctiuni contraventionale conform OUG 195/2002, in valoare de 4205 lei si au fost retinute 2 permise de conducere.

 De asemenea, in cadrul actiunii, pe raza comunei Nimigea, politistii au depistat in trafic un barbat, din comuna Camarasu, judetul Cluj, care transporta 21 de porcine, cu o autoutilitara, fara sa detina documente de provenienta legala.

 Barbatul in cauza a fost sanctionat conform HG 984/2005 - privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, cu amenda in valoare de 1500 lei.

 Politistii au dispus masura complementara a confiscarii porcinelor, care, ulterior au fost predate Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

 

 

0 comentarii3003 vizualizări07 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0