Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Actiuni desfasurate de politistii bistriteni pentru siguranta cetatenilor.

In perioada 8-10 februarie a.c., politistii bistriteni au actionat pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate si aplicate aproximativ 600 de sanctiuni contraventionale, dintre care majoritatea conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de aproximativ 190 000 lei.

 Totodata, fata de 85 de conducatori auto a fost dispusa masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si au fost retrase 13 certificate de inmatriculare pentru diferite.

 

***

 

La data de 8 februarie a.c., pe DN 17, prin Beclean, politistii rutieri din Beclean au depistat in trafic un tanar, de 26 ani, din judetul Botosani, in timp ce conducea un autoturism, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 A fost inregistrat dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

 

In noaptea de 9/10 februarie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat in trafic un barbat, de 30 ani, din Bichigiu, in timp ce conducea un ATV prin localitate, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

In aceeasi noapte, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 40 ani, din Bichigiu, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influenta alcoolului.

 A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

La data de 10 februarie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un tanar, de 21 ani, din Telciu, in timp ce conducea prin localitate, un autoturism care tracta o remorca neinmatriculata.

 A fost inregistrat dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat.

 

Barbat condamnat la inchisoare pentru comiterea unor infractiuni la regimul rutier

 La data de 9 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva unui barbat, de 27 ani, din comuna Rebra.

 Acesta a fost condamnat la un an si sapte luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui autovehicul neinmatriculat si fara permis de conducere, fiind incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

 

0 comentarii2891 vizualizări12 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0