Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Mandat de executare a pedepsei inchisorii pus in aplicare de politistii de la investigatii criminale.

La data de 19 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis la data de 18 februarie a.c., de Judecatoria Beclean, impotriva unui barbat, de 34 ani, din Caianu Mic.

 Barbatul a fost condamnat la 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice.

Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Barbat cercetat pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si sub influenta alcoolului

 La data de 19 februarie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au depistat in trafic un barbat, de 48 ani, din Vermes, in timp ce conducea un autoturism prin Lechinta, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital, unde i s-au prelevat doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodata, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul are suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

 

 

ATENTIE! Conform art. 337 din Codul Penal: refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani

 In noaptea de 19/20 februarie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala petru Rares au oprit pentru control in trafic un barbat, de 33 ani, din comuna Negrilesti, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 170, prin Reteag.

La solicitarea organelor de politie de a fi testat cu aparatul etilotest, respectiv de a i se preleva doua mostre biologice de sange, barbatul a refuzat.

 A fost inregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

0 comentarii2639 vizualizări20 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0