Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Mandate de executare a pedepsei inchisorii puse in aplicare de politistii de la investigatii criminale.

La data de 20 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva unui barbat, de 42 ani, din Beudiu. Acesta a fost condamnat la un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de lovirea sau alte violente.

 

La aceeasi data, politistii de la investigatii criminale au mai pus in aplicare un alt mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva unui tanar, de 25 ani, din Tirlisua. Tanarul a fost condamnat la 5 ani si 2 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de uciderea din culpa.

Cei doi au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Barbat cercetat pentru nerespectarea regimului armelor, munitiilor si materiilor explozive, retinut pentru 24 ore

 La data de 20 februarie a.c., politia a fost sesizata despre faptul ca un barbat, de 46 ani din Monariu ar detine ilegal arme la locuinta sa.

Astfel, in urma activitatilor desfasurate, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au indisponibilizat doua arme letale cu destinatia vanatoare, o arma neletala cu aer comprimat supusa autorizarii, aproximativ 400 gr de pulbere neagra (face parte din categoria materialelor explozive), 34 cartuse, 63 de capse pentru initiere, toate detinute ilegal.

Fata de barbatul de 46 ani a fost luata masura retinerii pentru 24 ore. Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunerea luarii unei masuri preventive, sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor si nerespectarea regimului materiilor explozive.

 

 

Barbat cercetat pentru conducerea unui autovehicul cu permis suspendat

 In noaptea de 20/21 februarie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au depistat in trafic un barbat, de 37 ani, din Giurgiu, in timp ce conducea un autoturism, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 In cauza, a fost inregistrat dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

0 comentarii2632 vizualizări22 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0