Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
SI IN ACEST AN, POLITISTII BISTRITENI "DISTRIBUIE" PRIMAVARA.

Politia Romana, institutie care pune pe primul plan siguranta cetatenilor, acorda in fiecare an in luna martie o atentie  speciala femeilor. In acest context, in perioada 1- 8 martie, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita - Nasaud, prin Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii desfasoara o serie de activitati preventive destinate populatiei judetului, cu preponderenta femeilor, in cadrul campaniei "Femeia - informata si protejata" 1-8 martie 2019.

 Scopul campaniei este cresterea gradului de siguranta a populatiei tinta formata din persoanele de gen feminin ale comunitatii si informarea acestora pe paliere cu risc victimal ridicat, cum ar fi infractiuni contra patrimoniului - furturi, talharii, inselaciuni, violenta domestica, siguranta rutiera.

 Azi, cu ocazia zilei de 1 Martie, in municipiul Bistrita au fost desfasurate activitati de informare cu caracter stradal de amploare, pe temele mai sus mentionate,  avand drept public tinta femeile. Astfel, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii impreuna cu politistii Serviciului Rutier, cei de la ordine publica, insotiti de elevi ai scolilor de politie aflati in stagiul de practica, de elevi ai scolilor gimnaziale din oras, precum si de membri ai ONG-ului de tineret POV 21, au "distribuit" Primavara in randul doamnelor si domnisoarelor din oras, atat in calitate de soferite, cat si in calitate de pietoni, intrucat materialele preventive au fost insotite de flori si martisoare confectionate de elevii din cadrul Scolilor Gimnaziale nr. 4, 5  si 6 din Bistrita, ai  Colegiului National "Andrei Muresanu" Bistrita, precum si de prescolarii Gradinitei Sociale Benita si ai Gradinitei din Slatinita.

 

Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud ureaza tuturor doamnelor si domnisoarelor o primavara luminoasa si linistita!


 Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

0 comentarii2744 vizualizări01 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0