Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
"Femeia - informata si protejata".

In perioada 1-8 martie, politistii desfasoara activitati preventive dedicate femeii, toate in cadrul campaniei "Femeia - informata si protejata". In acest context, la data de 4 martie a.c., la Casa Argintarului din municipiului Bistrita, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au desfasurat o activitate preventiva la care au mai multe eleve de liceu. Cu aceasta ocazie au fost abordate teme precum: violenta domestica, ordinul de protectie provizoriu, masuri de protectie, institutii suport. Scopul a fost acela de a intelege o situatie de risc si de a cunoaste modalitatile de rezolvare si institutiile abilitate sa acorde sprijin.

 Asociatia AFI PROFAMILIA a fost reprezentata de doamna Doina Monda care le-a explicat fetelor prezente ce inseamna violenta domestica, care pot fi formele ei, le-a oferit sfaturi, recomandari si solutii cu care asociatia poate veni in sprijinul femeilor abuzate.

 De asemenea, a fost inaugurata o expozitie cu lucrari realizate de catre elevii unor scoli partenere in campania pentru prevenirea violentei domestice "Mai bine daruiesti, decat sa lovesti". Lucrarile copiilor sunt expuse la Casa Argintarului, unde vor putea fi admirate pe tot parcursul lunii martie.

0 comentarii2737 vizualizări05 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0