Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Actiunile economice continua.

In perioada 14-16 martie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice cu sprijinul Serviciului de Actiuni Speciale au actionat pe raza intregului judet, pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscala, a contrabandei, precum si a activitatilor de comert ilicit cu produse accizabile. In urma controalelor si a verificarilor de specialitate efectuate la mai multi operatori economici, a fost constatata o infractiune de contrabanda cu tigarete si au fost  aplicate 5 sanctiuni contraventionale, dintre care 3 conform Legii 12/1990 - privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite si 2 conform OUG 28/1999 - privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, in valoare totala de 21 500 lei.

 Totodata, in cadrul activitatilor desfasurate au fost ridicate in vederea confiscarii aproximativ 1550 de tigarete si numerar in suma de 548,5 lei.

 In cadrul actiunilor pe care le desfasoara, politistii tin cont de prevederile Legii nr. 270/2017 - legea prevenirii.

 Politistii de la investigarea criminalitatii economice vor desfasura si in perioada urmatoare actiuni specifice pe raza intregului judet, in vederea prevenirii si combaterii activitatilor ilicite si incalcarii legislatiei, in toate domeniile, in scopul asigurarii unui climat optim de ordine, liniste, siguranta si legalitate a mediului de afaceri, cu preponderenta in locurile si mediile semnalate cu risc ridicat de comitere a faptelor de evaziune fiscala.

 

 

 

 

Infractiuni la regimul rutier constatate in trafic de politistii rutieri

 La data de 15 martie a.c., aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, politistii Serviciului de Actiuni Speciale au prins in flagrant un barbat, de 28 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile continua de politistii Biroului rutier sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 15 martie a.c., politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au depistat in trafic un tanar, de 16 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un moped neinmatriculat prin localitate, fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 In cauza, a fost inregistrat dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

In noaptea de 16/17 martie a.c., politistii Biroului Rutier au identificat in trafic un barbat, de 39 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 16 martie a.c., pe DJ 172 C, prin Lesu, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat un barbat , de 42 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 A fost inregistrat dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 17 martie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au identificat in trafic un barbat, de 48 ani, din Mijlocenii Birgaului, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Livezile, fara sa detina permis de conducere.

 Se efectueaza cercetari pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2793 vizualizări18 martie 2019




rss 2.0
rss 2.0