Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Doi tineri din Dumitra sunt banuiti ca ar fi sustras o remorca din Rebrisoara.

Prejudiciul a fost recuperat si restituit pagubitului. La data de 25 aprilie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au fost sesizati prin S.N.U.A.U 112, de catre un barbat, din Rebrisoara, despre faptul ca in cursul noptii de 24/25 aprilie a.c., i s-a sustras o remorca care era parcata in fata locuintei sale.

 In cauza s-a intocmit dosarul penal, iar in cadrul cercetarilor efectuate, la data de 6 mai a.c., politistii au identificat doi tineri, ambii de 21 de ani, din Dumitra, banuiti de comiterea faptei.

 Prejudiciul, in valoare de 2000 euro, a fost recuperat si restituit pagubitului. Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

UPDATE:

  Un barbat din Mures, banuit de comiterea unui furt din locuinta, a fost retinut pentru  24 de ore de politistii de investigatii criminale. Barbatul a fost prezentat instantei, care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

  La data de 6 mai a.c., barbatul de 34 de ani, banuit de comiterea unui furt, a fost prezentat instantei, care a dispus masura arestului preventiv pentru o perioada de 30 zile. In prezent, acesta se afla in arestul IPJ BN.

 

 

 

0 comentarii2674 vizualizări07 mai 2019




rss 2.0
rss 2.0