Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Identificat, depistat si retinut pentru 24 de ore. CAMPIONATUL DE TENIS DE MASA AL M.A.I.

La data de 9 mai a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, in colaborare cu politistii Sectiei 7 de Politie Rurala Suciu de Sus, judetul Maramures au identificat si depistat un tanar de 18 ani, care locuieste in Valenii Lapusului, judetul Maramures. In urma investigatiilor, politistii au stabilit faptul ca, la data de 17 noiembrie 2018, acesta ar fi patruns intr-o locuinta de pe raza localitatii Beclean si ar fi sustras un telefon mobil, o tableta, suma de 80 de lei si un card bancar impreuna cu codul PIN. Dupa comiterea furtului, tanarul ar fi efectuat mai multe operatiuni de retragere de numerar de pe cardul bancar, in valoare de 900 de lei.  

 Politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore a tanarului, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

 

A sustras o bicicleta, dar a fost identificat de politisti.

  La data de 9 mai a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au identificat un barbat de 30 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea unui furt.

 In cadrul cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, la data de 9 aprilie a.c., barbatul ar fi sustras o bicicleta lasata neasigurata pe trotuar, pe bulevardul Independentei din Bistrita.

Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, pentru stabilirea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului.

 

Supravegherea si controlul traficului rutier, pentru siguranta dumneavoastra.

 La data de 9 mai a.c., politistii au actionat pentru supravegherea si controlul traficului rutier, pe raza judetului. De asemenea, actiunile politistilor au urmarit si prevenirea  si combaterea transportului ilegal de material lemnos, respectarea regimului transportului de animale, marfuri si persoane si respectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 La nivel judetean, pentru abaterile de la normele contraventionale, politistii au aplicat 213 sanctiuni, a caror valoare se ridica la 55.100 de lei, iar ca masuri complementare, au fost retinute 11 permise de conducere si retrase 7 certificate de inmatriculare.

 Ø ATENTIE! Avand in vederea prognoza meteo, politistii va sfatuiesc sa :

conduceti prudent, fara bruscarea comenzilor autoturismului, asigurati-va temeinic inainte de efectuarea fiecarei manevre si evitati depasirile care, in conditii de vizibilitate redusa si carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase. 

 

 

.

 

In perioada 7-10 mai s-a desfasurat, in Sala Olimpica "Gheorghe Bozga" din Bistrita, etapa finala nationala a Campionatului de tenis de masa al Ministerului Afacerilor Interne. Astazi au fost premiati castigatorii.

 Competitia a fost organizata de catre Centrul Cultural M.A.I. impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud si Clubul Sportiv Municipal.

 La aceasta competitie au participat peste 100 de sportivi, angajati in cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

 Vineri, la ora 12.30 a avut loc festivitatea de premiere a castigatorilor, in prezenta reprezentantilor structurilor participante.  

 

La grupa femei s-a obtinut urmatorul clasament:

Locul I    - SERBAN ELENA- Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" 

Locul II   - UDREA RALUCA -D.G.P.I.

Locul III  - CIRSTESCU ALEXANDRA- IPJ Buzau

Locul IV  - ALSTANI MARIANA- ITPF Timisoara

Locul V - COJOCARIU ROXANA- IJJ Ilfov

Locul VI - SAVIN GABRIELA - IGJR

Premiile au fost acordate de Domnul Prefect al judetului Bistrita-Nasaud, Ovidiu-Victor Frent.

 

La grupa pana in 35 ani barbati, s-a obtinut urmatorul clasament:

Locul I   - OLANUT RARES- ISU Bacau

Locul II  - JUMARA CRISTIAN - Academia de Politie

Locul III - POP OVIDIU SORIN -I.P.J. Bistrita-Nasaud

Locul IV - PETRUS FLORIN - I.S.U Alba

Locul V  - PAVEL CALIN - I.S.U Hunedoara

Locul VI - IVAN RAUL - I.P.J  Bistrita-Nasaud

Premiile au fost acordate de catre comisar sef  Mihai-Ovidiu Lupsa, sef al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 

La grupa 35- 45 ani barbati, s-a obtinut urmatorul clasament:

Locul I   - FARCAS DAN- I.S.U. Salaj

Locul II  - CURUT DANIEL- IPJ Timis

Locul III - NITU VICTOR- IPJ Ialomita

Locul IV - OPREA OVIDIU- IPJ Timis

Locul V  - DRAGAN FLORIN- IPJ Mures

Locul VI - MESZAR RAZVAN- IPJ Arad

Premiile au fost acordate de catre colonel dr. ing. Florea Constantin, sef al Inspectoratului Judetean de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita-Nasaud.

 

La grupa +45 ani barbati s-a obtinut urmatorul clasament :

Locul I    - DONCEA CATALIN- IJJ Giurgiu

Locul II  - NISTOR DOREL- IJJ Bistrita-Nasaud

Locul III - RUS TRAIAN  - IPJ Cluj

Locul IV - NITU LIVIU- IPJ Buzau

Locul V  - TEICA RADU - ISU Gorj

Locul VI - ZAMFIROAIE SORIN- ISU Iasi

Premiile au fost acordate de catre colonel Florin Furnea, sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod" Bistrita-Nasaud.

 De asemenea, s-au acordat diplome speciale si plachete de onoare din partea Ministerului Afacerilor Interne pentru sprijinul acordat in organizarea si buna desfasurare a Campionatului de Tenis de Masa, tuturor institutiilor implicate.

 

Felicitari tuturor!

 


 

0 comentarii2926 vizualizări10 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0