Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Politistii Sectiei 1 au depistat in flagrant 8 persoane pe care le cerceteaza pentru furt si racordare fara drept la reteaua electrica.

La data de 17 mai a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita impreuna cu cei de la Postul de Politie Teaca au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea infractiunilor contra patrimoniului, pe raza comunei Teaca.

 Cu aceasta ocazie, politistii au constatat in flagrant 8 infractiuni de furt si racordare fara drept la reteaua electrica. Ca urmare a celor constatate, 8 persoane, dintre care 5 femei si 3 barbati, din localitatea Pinticu, au fost conduse la sediul Postului de Politie Teaca, in vederea efectuarii de cercetari.

 La actiune au participat jandarmi si specialisti din cadrul firmei de furnizare a energiei electrice.

 

 Depistat de politisti beat si cu permisul suspendat.

 

La data de 18 mai a.c., pe DJ 151 H, in localitatea Sangeorzu Nou, politistii Sectiei 3 Politie Lechinta l-au depistat pe un barbat de 49 de ani, din localitatea Nazna, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism, desi avea acest drept suspendat.

 Deoarece emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0.70 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre de sange care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si sub influenta alcoolului.

  

 

Delapidare si instigare la delapidare, cercetate de politistii specializati in investigarea criminalitatii economice.

La data de 18 mai a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari cu privire la comiterea infractiunii de delapidare si instigare la delapidare, fapte comise in dauna unei societati comerciale cu sediul in Targu-Mures si punct de lucru in Bistrita.

 In cadrul cercetarilor efectuate pana in prezent, a rezultat faptul ca o tanara de 22 de ani, din Viisoara, angajata unei sali de jocuri de noroc, ar fi sustras suma de 43.500 lei. Ulterior, femeia ar fi inmanat banii unui barbat de 34 de ani, din Bistrita, iar acesta i-ar fi folosit la aparatele din sala de jocuri.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de delapidare si savarsirea instigarii la infractiunea de delapidare. Cercetarile sunt continuate de catre politistii specializati in investigarea criminalitatii economice, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si participatiei penale a celor doi.

 

 

0 comentarii2765 vizualizări20 mai 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0