Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Doi politisti aflati in timpul liber au prins si imobilizat pe un tanar care era cautat pentru un furt.

La data de 20 mai a.c., politistii au fost sesizati prin 112 de catre o femeie de 40 de ani, din Bistrita despre faptul ca, in timp ce se afla in depozitul unui magazin din Bistrita i s-a sustras portmoneul in care avea suma de 400 de lei. Ca urmare a cercetarilor efectuate, politistii Biroului Ordine Publica l-au identificat pe un tanar de 17 ani, din Nasaud, banuit de comiterea faptei. Acesta era cautat in vederea continuarii cercetarilor.

 La aceeasi data, tanarul banuit de furt a fost observat, pe raza orasului Nasaud, de catre un politist din cadrul Biroului de Ordine Publica care, impreuna cu o politista din cadrul Directiei Generale de Politiei a Municipiului Bucuresti care se aflau in zona, fiind in concediu. Dupa ce a fost recunoscut de politist, tanarul a incercat sa fuga, insa a fost urmarit si prins de catre cei doi.

 Acesta a fost condus la sediul Politiei din orasul Nasaud, dupa care a fost predat politistilor din cadrul Biroului Investigatii Criminale care vor continua cercetarile.

 

 

0 comentarii2786 vizualizări22 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0