Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Sase tineri, implicati intr-un scandal in Bistrita, au fost retinuti pentru 24 de ore de catre politisti.

La data de 24 octombrie a.c., in urma cercetarilor efectuate de politisti, a fost dispusa masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore, fata de sase tineri, cercetati pentru tulburarea odinii si linistii publice, lovire sau alte violente si amenintare.

 In fapt, la data de 23 octombrie a.c., in jurul orei 21.00, a fost sesizat prin 112 faptul ca, in parcarea unui bloc situat in municipiul Bistrita, a izbucnit un scandal, mai multe persoane agresandu-se reciproc. Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la spital.

 Politistii ajunsi in scurt timp la fata locului au intervenit pentru aplanarea scandalului. Toate persoanele implicate au fost identificate si conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in vederea clarificarii situatiei. Pe parcursul zilei de astazi, sase tineri cu varste cuprinse intre 17-26 de ani, din localitatile Cepari si Bistrita, au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea odinii si linistii publice, lovire sau alte violente si amenintare, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie legala prin unitatea de parchet competenta.

 

0 comentarii2863 vizualizări24 octombrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0