Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Doua tinere cautate, depistate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

La data de 24 octombrie a.c., politistii au fost sesizati de catre o femeie de 33 de ani, din Bistrita, despre faptul ca fiica ei, in varsta de 15 ani, a plecat de acasa din data de 18 octombrie si nu s-a mai intors. Politistii au demarat cautarile si la scurt timp de la sesizare au depistat-o pe tanara, pe raza municipiului Bistrita. Minora a fost incredintata mamei, iar masura cautarii la nivel national a fost revocata de politisti.

Tot in data de 24 octombrie a.c., politistii au fost sesizati despre faptul ca o tanara de 14 ani, din Mijlocenii Bargaului a plecat de acasa la data de 20 octombrie si nu s-a mai intors.

In urma cautarilor efectuate, politistii au depistat-o la scurt timp dupa sesizare, pe raza orasului Bistrita. Tanara a fost incredintata de politisti mamei, iar ulterior au revocat masura cautarii, dispusa la nivel national.

 

Utilaj sustras din Austria, gasit de politisti in Rodna.

La data de 24 octombrie 2019, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat un autotractor fabricat in anul 2013, reclamat ca fiind sustras din Austria la data de 6 februarie 2019. Utilajul se afla in posesia unui barbat din Rodna si a fost indisponibilizat de politisti.

Politistii au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari in vederea stabilirii, in cooperare cu autoritatilor austriece, a modului in care vehiculul in cauza a ajuns pe teritoriul Romaniei si tragerii la raspundere a persoanelor vinovate.

 

 

         

Retinut pentru 24 de ore, cercetat pentru comiterea mai multor infractiuni.

La data de 24 octombrie 2019, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au dispus retinerea pentru 24 de ore, fata de un tanar de 26 ani, din Vermes, pe care il cerceteaza pentru comiterea mai multor infractiuni.

In fapt, din cercetarile efectuate pana in prezent de politisti, a reiesit faptul ca in seara de  14 octombrie, pe fondul consumului de alcool, ar fi patruns in locuinta unei femei din localitatea Santioana, adresandu-i amenintari cu acte de violenta. Ulterior, dupa ce a parasit locuinta acesteia, a patruns in locuinta altei femei, pe care ar fi lovit-o cu palma, dupa care a plecat.

In aceeasi seara, ar fi sustras un autoturism parcat, neasigurat, cu cheile in contact, pe care l-ar fi condus prin localitate, desi nu detine permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar la un moment dat, a pierdut controlul directiei si a ajuns intr-un sant, unde a abandonat autoturismul.

Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal, intocmit pentru infractiunile de violare de domiciliu, lovire sau alte violente, amenintare, furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. In cursul acestei zile va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 

 

          Beat si fara permis, a fost depistat la timp de politisti.

 La data de 24 octombrie a.c., in cadrul actiunilor preventive desfasurate, politistii l-au depistat in trafic, pe raza localitatii Herina, pe un tanar de 19 ani, din localitate, in timp ce conducea un moped pe directia Galatii Bistritei-Herina.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar in urma testarii cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari pentru infractiuni la regimul rutier.

 

 

0 comentarii2730 vizualizări25 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0