Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Retinut pentru 24 de ore, cercetat pentru comiterea unor infractiuni la regimul rutier.

La data de 28 octombrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 45 de ani, din Viile Tecii pe care il cerceteaza pentru infractiuni la regimul rutier. In cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Acesta a fost depistat in cursul zilei de ieri, in jurul orei 17.40, pe raza localitatii Viile Tecii, in timp ce conducea un autoturism, desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Fiind efectuate verificari, politistii au stabilit ca autoturismul in cauza este neinmatriculat, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 In urma celor constatate, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat, fara permis de conducere si sub influenta alcoolului.

 

 

 

          Politistii au identificat doi tineri, banuiti ca l-ar fi lovit pe un barbat din Lechinta.

 La data de 28 octombrie 2019, in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de lovire sau alte violente, politistii Sectiei 3 Politiei Rurala Lechinta au identificat doi tineri banuiti de comiterea faptei. Este vorba despre un barbat de 27 de ani, din Bistrita-Bargaului, respectiv un altul de 22 de ani din Tureac.

 In fapt, la data de 27 octombrie 2019, a fost sesizat faptul ca, in jurul orelor 19.40, persoane necunoscute au patruns in curtea locuintei unui barbat de 40 de ani, din Sangeorzu Nou, pe care l-ar fi agresat, lovindu-l cu un obiect contondent. In urma incidentului, barbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

 Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au intocmit dosar penal si continua cercetarile in cadrul unui dosar penal deschis pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu.

 

 

 

0 comentarii2716 vizualizări30 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0