Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Retinuti pentru 24 de ore pentru furt calificat si infractiuni la regimul rutier.

La data de 28 noiembrie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat un tanar, in varsta de 28 de ani, din Beclean, si un altul, de 22 de ani, din comuna Sieu, banuiti ca in seara zilei de 26 noiembrie a.c., ar fi sustras aproximativ 150 de litri de combustibil, din rezervorul unui excavator  parcat in proximitatea DJ 173C, pe raza comunei Mariselu, cauzand un prejudiciu in valoare de 850 de lei.

Totodata, din verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca tanarul, de 28 de ani, s-ar fi deplasat pana la locul savarsirii furtului la volanul unui autoturism neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere, pasager in autovehiculul respectiv fiind tanarul din Sieu.

Ca urmare a aspectelor constatate, tanarul din Beclean a fost retinut pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunilor de furt calificat, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. 

 De asemenea, tanarul din comuna Sieu a fost retinut pentru pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 Cei doi urmeaza a fi prezentati magistratilor din cadrul Judecatoriei Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

Minor banuit de furtul a 1650 de lei dintr-o locuinta, depistat de politisti 

 La data de 28 noiembrie a.c., Politia a fost sesizata de catre o femeie, din comuna Matei, cu privire la faptul ca, in timp ce era plecata de la domiciliu, persoane necunoscute au patruns in locuinta, prin fortarea usii de acces, si au sustras 1650 de lei.

 La scurt timp, in urma cercetarilor efectuate, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au identificat si depistat persoana banuita de comiterea faptei, in persoana unui minor, in varsta de 12 ani, din aceeasi comuna, reusind recuperarea in totalitate a prejudiciului cauzat.

 Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

 

 

UPDATE: Barbatul din Teaca, cercetat pentru furt calificat, a fost arestat preventiv

 La data de 28 noiembrie a.c., fata de barbatul, in varsta de 30 de ani, din comuna Teaca, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat, a fost luata masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile, cercetarile fiind continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita.

 Va reamintim faptul ca acesta este banuit ca in perioada 08-11 noiembrie a.c., ar fi sustras aproximativ 100 de litri de combustibil dintr-un rezervor din plastic cu o capacitate de stocare mare, care se afla in interiorul unei autoutilitare parcata pe raza localitatii Viile Tecii, apartinand unui barbat, in varsta de 30 de ani, din municipiul Oradea.

 

 

0 comentarii2674 vizualizări29 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0