Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Accident rutier in localitatea Tureac.

In noaptea de 01/02 decembrie a.c., un tanar, de 27 de ani, din comuna Prundu Bargaului, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Tureac, intr-o curba a pierdut controlul autovehiculului, rasturnandu-se intr-un sant. Din accident a rezultat vatamarea corporala a tanarului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Pieton accidentat de o masina in localitate Prundu Bargaului. 

 In urma primelor verificari, politistii au constatat urmatoarele:

 In localitatea Prundu Bargaului, la intersectia drumului national 17 cu strada Martirilor, o femeie in varsta de 69 de ani, care ar fi fost angajata intr-o traversare neregulamentara, a fost accidentata de un autoturism, condus de un tanar de 25 de ani, din localitate. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest-rezultat negativ.

 Continua cercetarile in acest caz, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile producerii accidentului, politistii Serviciului Rutier.

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan

.

0 comentarii2884 vizualizări02 decembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0