Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Banuit de comiterea unei talharii, un tanar de 23 de ani se afla in arest.

La data de 4 decembrie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar de 23 de ani, din Bistrita, banuit intr-un dosar de talharie.

In fapt, la data de 1 decembrie a.c., in jurul orei 18.15, un minor in varsta de 15 ani, din Magura Ilvei a sesizat Politia cu privire la faptul ca, in timp ce se afla pe raza municipiului Bistrita, a fost amenintat si agresat de un tanar care i-a sustras suma de 200 de lei.

Ca urmare a cercetarilor efectuate, politistii l-au identificat, depistat si retinut pentru 24 de ore pe tanarul banuit de comiterea faptei, iar in cursul acestei zile il vor prezenta magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Biroul de Investigatii Criminale Bistrita continua cercetarile in cadrul unui dosar deschis sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata.

 

 

Update: La data de 4 decembrie a.c., barbatul cercetat pentru comiterea mai multor furturi din auto, de pe raza municipiului, a fost prezentat Judecatoriei Bistrita care a dispus fata de acesta masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

 

0 comentarii2723 vizualizări05 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0