Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
NICIO FAPTA BUNA NU RAMANE NERASPLATITA.

Pentru al treilea an consecutiv, de Mos Nicolae, zeci de politisti din Bistrita-Nasaud au donat sange. Legenda lui Mos Nicolae spune ca el a avut grija de fiecare om, sarac sau bogat, tanar sau batran, copii orfani sau vaduve si ca intruchipeaza bunatatea, credinta si generozitatea. Pentru al treilea an consecutiv, in aceasta zi, zeci de politisti din Bistrita-Nasaud au donat sange.

 In mod constant politistii bistriteni reactioneaza la nevoia de sange din spitale, insa a devenit o traditie ca in ziua de 6 decembrie sa fie alaturi de cei aflati in suferinta.

 Asadar, 30 de politisti si-au dat intalnire, inca la primele ore ale diminetii in apropierea Inspectoratului de Politie, tot pe strada Nicolae Balcescu, insa la numarul 15, la sediul Centrului de Transfuzii din  Bistrita.

 Impreuna cu domnul inspector sef, comisar sef de politie Mihai-Ovidiu Lupsa, politistii bistriteni au donat sange, iar tichetele primite le vor darui de asemenea, unor familii care au mare nevoie de ajutor.

 

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae!

 

0 comentarii2905 vizualizări06 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0