Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Substante susceptibile a avea efect psihotrop, descoperite de politisti.

In aceasta minivacanta, politistii bistriteni au actionat pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea accidentelor rutiere, in contextul unor evenimente si manifestari publice. Astfel, in perioada  24-26 ianuarie a.c., politistii bistriteni au organizat si desfasurat activitati preventive, actionand suplimentar in zona desfasurarii unor evenimente prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Romane. Actiunile au vizat cresterea gradului de siguranta in randul cetatenilor, precum si prevenirea accidentelor de circulatie.

 Ca urmare a neregulilor constatate de politisti in trafic, au fost aplicate 300 de sanctiuni contraventionale, conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea totala a sanctiunilor este de 135.565 lei. Totodata, au fost retinute 62 de permise de conducere si au fost retrase 7 certificate de inmatriculare.

 

         Depistat fara permis.

 La data de 24 ianuarie a.c., cu ocazie activitatilor de monitorizare a traficului rutier, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 22 de ani, din Cristesti, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism pe drumul judetean 172 , prin localitatea Cociu.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea fara permis.

 

 

 

Substante susceptibile a avea efect psihotrop, descoperite de politistii Biroului de Ordine Publica.

 La data de 23 ianuarie a.c., cu ocazia activitatilor de patrulare, politistii Biroului de Ordine Publica au oprit in trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza municipiului, condus de un tanar de 21 de ani, din Livezile.

 Cu ocazia controlului autoturismului, politistii au descoperit mai multe plicuri din folie in interiorul caruia se aflau substante vegetala de culoare verzuie si un plic din folie transparenta care continea o pulbere de  culoare alba, susceptibile a avea efect psihotrop.

 In urma legitimarii si controlului corporal al pasagerului din dreapta, un tanar de 19 ani, din Bistrita-Bargaului, asupra acestuia au fost descoperite patru plicuri cu substanta alba si doua plicuri cu substanta vegetala de culoare verzuie, susceptibile a fi substante psihotrope.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, dosarul fiind inaintat structurii competente.

 

 

Disparut de acasa, gasit de politistii din Beclean.

 La  data de 25 ianuarie a.c., un tanar a sesizat faptul ca fratele sau in varsta de 16 ani, a plecat de acasa, din localitatea Sieu Magherus, din data de 24.01.2020 si nu s-a mai intors.

 In urma verificarilor si cautarilor efectuate, politistii din Beclean - Compartimentul Investigatii Criminale l-au depistat pe minor in halta CFR de pe raza comunei Sieu-Magherus.

 Acesta a fost incredintat parintilor, iar masura cautarii la nivel national a fost revocata.

 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări27 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0