Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
RETINUT PENTRU COMITEREA MAI MULTOR INFRACTIUNI.

Un barbat care a fost oprit in trafic, in timp ce conducea sub influenta consumului de cocaina si fara permis, transportand cateva sute de grame de canabis, a fost retinut ieri.  In fapt, la data de 21 decembrie 2019, politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit in trafic un autoturism, condus de un barbat de 40 de ani, din Bistrita, iar in urma controlului autoturismului, au fost descoperite substante susceptibile a avea efect psihotrop. Analizele de laborator au stabilit faptul ca este vorba de 286 de grame de canabis.

 Barbatul a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv la cocaina. Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca nu detine permis pentru nicio categorie de autovehicule.

 Ulterior, la data de 23 decembrie 2019, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud au efectuat o perchezitie la locuinta barbatului de 40 de ani, de unde au fost ridicate mai multe inscrisuri cu valoare probatorie si au fost conduse la audieri 4 persoane.

 La data de 30 ianuarie a.c., procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud a dispus retinerea pentru 24 de ore a barbatului, care va fi prezentat in cursul zilei de astazi magistratilor, cu propunere de arestare preventiva, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc, efectuarea de operatiuni cu substante susceptibile sa produca efecte psihoactive, detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu, conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducere a unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive.

 La actiuni au participat luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, politisti din cadrul Politiei Municipiului Bistrita si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Gelu Voievod" Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii2681 vizualizări31 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0