Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
A produs un accident soldat cu pagube materiale si s-a ales cu dosar penal.

La data de 3 februarie a.c., proprietarul unui autoturism a sesizat politistii Sectiei 3 Politiei Rurala Lechinta despre un accident rutier care a avut loc in urma cu 3 zile si care s-a soldat cu pagube materiale. In urma cercetarilor efectuate, politistii Sectiei 3 au stabilit faptul ca la data de 31 ianuarie a.c., un minor de 16 ani, din Vermes, in timp ce conducea autoturismul parintilor pe un drum comunal din localitate, ar fi pierdut controlul directiei intr-o curba, a iesit in afara partii carosabile si a acrosat gardul din beton al unui imobil. Totodata, in urma impactului, au fost inregistrate avarii si la un autoturism care se afla parcat in curtea imobilului respectiv. Dupa producerea accidentului, minorul a plecat de la fata locului cu autoturismul pe care-l conducea.

 Ca urmare a celor constatate, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere fara permis.

 

 

O minora de 16 ani, disparuta din localitatea Maieru, a fost gasita in judetul Sibiu.

 La data de 3 februarie a.c., ora 18.15, politistii au fost sesizati de catre o femeie din Maieru cu privire la faptul ca fiica ei in varsta de 16 ani a plecat, in aceeasi dimineata la scoala, iar dupa terminarea cursurilor nu a mai ajuns acasa.

 Au fost demarate de indata cautari, tanara fiind depistata in localitatea Dobarca, judetul Sibiu. Aceasta a fost internata intr-un centru pentru protectia copilului pana la incredintarea catre parinti.

 

 

         Doi tineri sunt cercetati pentru distrugere.

 La data de 3 februarie a.c., ora 23.40, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au fost sesizati prin SNUAU 112, de catre o femeie din Poienile Zagrei, cu privire la faptul ca doua persoane au taiat un cauciuc al masinii sale.

 In urma verificarilor efectuate la fata locului, politistii au identificat doi tineri de 18 si 16 ani, ambii din Poienile Zagrei si au stabilit faptul ca, in aceeasi seara, cei doi ar fi spart oglinda si ar fi taiat una dintre anvelopele autoturismului in cauza, care era parcat pe raza localitatii, in apropierea unei locuinte.

 Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere. 

 

 

0 comentarii2800 vizualizări04 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0