Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Banuit de furt, identificat de politistii.

Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au identificat un barbat banuit de furt si au recuperat o buna parte din prejudiciu.  La data 6 februarie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt calificat, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares au identificat un barbat de 41 de ani, din Petru Rares, banuit de comiterea faptei.

 Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca, in perioada 26 iunie-3 iulie 2019, acesta ar fi patruns in doua hale care apartin unei societati comerciale cu sediul in localitatea Reteag si ar fi sustras mai multe aparate si unelte electrice,  printre care un redresor, un aparat de spalat cu presiune, un aparat de sudura, o drujba si o trusa de scule.

 Prejudiciul creat se ridica la suma de 9000 de lei, dar o parte din bunurile sustrase, in proportie de aproximativ 60%, au fost recuperate de politisti si restituite pagubitului.

 Politistii continua cercetarile in acest caz in cadrul dosarului penal constituit pentru infractiunea de furt calificat.

 

 

          Banuit de furt, identificat de politistii din Nasaud.

 La data de 5 februarie a.c., politistii din Nasaud au identificat un tanar de 19 ani, din Nasaud, banuit de comiterea unui furt din auto. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit pagubitului.

 In urma cercetarilor efectuate, a reiesit faptul ca, in noaptea de 22 ianuarie 2018, tanarul in cauza ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe raza orasului Nasaud, un telefon mobil, un modulator radio si o suma de bani.

 Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit pagubitului, iar politistii continua cercetarile.

 

 

 

0 comentarii2737 vizualizări06 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0