Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Nasaud: 125 de autovehicule controlate in cadrul unei razii, desfasurate pe raza orasului.

La data de 6 februarie a.c., in intervalul orar 18.00 - 21.00, politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, impreuna cu cei ai Sectiei 6 au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica. De asemenea, s-a actionat si pentru respectarea normelor rutiere si prevenirea accidentelor de circulatie.

 In acest sens, in orasul Nasaud, 7 echipaje de la ordine publica si rutiera au oprit si controlat in trafic 125 de autovehicule si au testat cu aparatul etilotest 25 de conducatori auto.

 Ca urmare a neregulilor constatate in trafic, politistii au aplicat 81 de sanctiuni contraventionale in valoare de 19.575 lei, au retinut 2 permise de conducere si au retras 6 certificate de inmatriculare.

 *** foto nr. 1 si 2 atasate

 

 

          Dosar penal pentru conducere fara permis.

 La data de 6 februarie a.c., in cadrul actiunilor preventive, politistii Biroului Rutier l-au depistat si oprit in trafic pe un tanar de 20 ani, din Maieru, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 01.12.2019. Totodata, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis.

 

  

Agresor retinut pentru 24 de ore, de catre politistii Sectiei 1.

 La data de 6 februarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a unui barbat in varsta de 32 de ani, din Teaca, pe care il cerceteaza pentru vatamare corporala.

 In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca, in data de 24 iulie 2019, in timp ce se afla pe o pasune situata in comuna Teaca, barbatul de 32 de ani l-ar fi lovit cu o bata pe un altul, in varsta de 40 de ani, din Pinticu, provocandu-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 64-65 de zile de ingrijiri medicale si care i-au pus in primejdie a viata.

 In cursul zilei de astazi, barbatul din Teaca va fi prezentat Judecatoriei Bistrita, cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 1.

 

 

          Ordin de protectie emis de politisti impotriva unui tata.

 La data de 6 februarie a.c., politistii au fost sesizati despre faptul ca, un barbat de 63 de ani care se afla la domiciliul sau, din orasul Nasaud, si-ar fi amenintat cu moartea fiul in varsta de 18 ani si l-ar fi alungat din locuinta. Faptele s-ar fi petrecut din cauza consumului de alcool al tatalui.

           Ca urmare a celor constatate la fata locului, politistii din Nasaud au emis un ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de amenintare.

0 comentarii2765 vizualizări07 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0