Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Pe drumul national 17, in localitatea Podirei, aparatul radar a inregistrat viteza de 216 km/h.

Un tanar de 21 de ani, din Floresti-comuna Nimigea, care conducea un autoturism pe directia Bistrita-Beclean, a fost depistat de politistii Compartimentului Rutier Beclean, in timp ce conducea un autoturism si a fost inregistrat cu aparatul radar avand viteza de 216 km/h, pe un sector de drum cu limita legala de 50 km/h.

Tanarul a fost depistat pe drumul national 17, in localitatea Podirei, in aceasta dupa-masa, in jurul orei 16.40.

A fost sanctionat contraventional de politisti cu amenda in valoare de 1305 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.


 

.


 

Trafic blocat pe drumul national 17C, pe raza comunei Dumitra;  ca urmare a ninsorilor abundente, pe banda de mers  Nasaud-Bistrita;  autoturismele aflate pe banda de urcare nu mai pot inainta;

 La fata locului se afla politistii de la Formatiunea Rutiera din Nasaud, care dirijeaza circulatia in zona;  se actioneaza cu material antiderapant;

Situatia traficului rutier in Bistrita-Nasaud, la aceasta ora;

Pe drumul national 17C, in localitatea Mocod, pentru aproximativ 20 de minute traficul este blocat pentru repunerea pe carosabil a camionului rasturnat; politistii rutieri sunt la fata locului.

In pasul Tihuta ninge abundent, pentru a evita blocajele, politistii verifica echiparea corespunzatoare, in special a autovehiculelor de tonaj mare.

Pe celelalte drumuri nationale si judete se circula in conditii de iarna si se actioneaza cu utilaje si materiale antiderapante.

Filtrele de politie rutiera instituite monitorizeaza in permanenta traficul rutier si, acolo unde este cazul, dirijeaza circulatia.

 

0 comentarii2821 vizualizări12 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0