Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Accident rutier pe drumul judetean 172 B-Rebra.

Conform primelor date, pe raza localitatii Rebra, intr-o curba usoara, un autoturism care circula pe directia Parva-Rebra si care era condus de un tanar de 28 de ani, din Parva, a acrosat un alt autoturism care circula din sens opus si care era condus de un barbat de 60 de ani, din aceeasi localitate.

 In urma accidentului, cei doi soferi si un pasager au fost raniti. A putut fi testat la fata locului, cu aparatul etilotest, doar tanarul de 28 de ani-rezultatul fiind negativ; celalalt sofer urmeaza a fi testat;

 Continua cercetarile in acest caz politistii rutieri din Nasaud, urmand a fi stabilita cauza si imprejurarile in care a avut loc accidentul.

 Drumul judetean 172 B a fost blocat pentru aproximativ o ora, ca urmare a accidentului rutier; in aceste momente se circula alternativ, pe o banda, iar la fata locului, politistii dirijeaza circulatia.

0 comentarii2674 vizualizări17 februarie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0