Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Fara permis si sub influenta alcoolului, depistat de politistii din Nasaud.

La data de 1 aprilie a.c., ora 01.00, in orasul Nasaud, cu ocazia actiunilor de monitorizare a traficului rutier, politistii l-au depistat si oprit in trafic, pentru control, pe un barbat in varsta de 34 de ani, din localitate, care conducea un autoturism.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Totodata, in urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,33 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

 

 

          NU AU RESPECTAT REGULILE DE CIRCULATIE si au produs accidente rutiere care nu au fost soldate, din fericire, cu victime omenesti.

 La data de 31 martie a.c., in jurul orei 15.00, in municipiul Bistrita, intr-un sens giratoriu, soferul unui autoturism a pierdut controlul acestuia si a ajuns pe scuarul care desparte sensurile de mers.

 La fata locului, politistii Biroului Rutier l-au identificat pe sofer ca fiind un barbat in varsta de 38 de ani, din Bistrita. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Ca urma a celor constatate, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.


***

 

La data de 31 martie a.c., in municipiul Bistrita, a avut loc un accident rutier, soldat, din fericire, doar cu avarii la cele doua autoturisme implicate.

 In urma primelor verificari efectuate, politistii au constatat faptul ca un tanar de 18 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza intr-o curba spre dreapta, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism care era condus regulamentar, de o tanara in varsta de 22 de ani, din municipiu.

 Tot cu ocazia verificarilor, politistii au constatat faptul ca tanarul figureaza ca avand dreptul de a conduce suspendat. Politistii Biroului Rutier continua cercetarile, fiind intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice avand dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

 

 

 

0 comentarii3311 vizualizări01 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0