Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Politistii au efectuat de verificari 1262 la persoane aflate in izolare la domiciliu.

In ultimele 24 de ore, pe raza judetului nostru, au fost angrenati in activitati specifice 204 politisti, 87 de jandarmi si 35 de politisti locali, impreuna cu militari ai Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

Politistii au efectuat de verificari 1262 la persoane aflate in izolare la domiciliu, in 661 de locatii, ocazie cu care a fost depistata o persoana care nu respectat masura izolarii. Aceasta a fost plasata in carantina, sub paza si sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, pentru nerespectarea ordonantelor militare, politistii au aplicat alte 114 sanctiuni contraventionale, in valoare de 286 700 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementarile care privesc restrictiile de circulatie impuse prin ordonantele militare in vigoare.

Jandarmii au verificat 454 persoane, aflate in 212 de locatii, din 48 de localitati, pentru monitorizarea prezentei la domiciliu a acestora. Totodata, acestia au desfasurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonantei Militare nr.3, privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei, ocazie cu care au aplicat 10 de sanctiuni contraventionale in valoare de 15.000 de lei.

Fortele de ordine continua misiunile de paza si protectie la centrele de carantinare, actiunile specifice de patrulare in zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor si in special in zonele in care cetatenii se deplaseaza frecvent pentru aprovizionare.

Pe parcursul misiunilor preventive si de informare desfasurate, la sfarsit de saptamana sunt transmise mesaje audio catre cetateni cu privire la necesitatea respectarii masurilor prevazute de ordonantele militare.

*Politistii din structurile si subunitatile din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean bistritean, in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod", reprezentanti ai Politiilor locale si militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" continua activitatile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19.

 

 

0 comentarii2786 vizualizări06 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0