Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
O tanara care a incalcat de doua ori masura arestului la domiciliu, a fost arestata preventiv.

Arestarea preventiva a fost dispusa ca urmare a sesizarilor motivate, formulate de politistii Biroului Supravegheri Judiciare la data de 8 aprilie, respectiv 22 aprilie 2020, intrucat aceasta a incalcat cu rea-credinta masura preventiva dispusa. Astfel, Judecatoria Bistrita a dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile, fata de tanara de 20 de ani, din Bistrita, cercetata pentru infractiuni contra patrimoniului.

  Aceasta a fost depusa in Penitenciarul Gherla, Sectia Cluj-Napoca, in baza mandatului de arestare preventiva emis de catre Judecatoria Bistrita.

 

          Depistati in timp ce conduceau autoturisme, desi nu aveau acest drept.

    La data de 8 mai a.c., politistii Biroului Rutier au oprit in trafic, pentru control, un autoturism care circula pe drumul national 17, pe raza localitatii Unirea.

 La volan a fost identificat un barbat in varsta de 44 de ani, din Caila, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta are dreptul de a conduce suspendat din ianuarie 2020, fiind cercetat pentru alte infractiuni la regimul rutier.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Acesta a fost sanctionat si pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie prevazute prin Ordonantele Militare.

***

 

La data de 9 mai a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au oprit in trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza localitatii Viisoara. A fost identificat soferul, un tanar in varsta de 27 de ani, din Sandulesti, judetul Cluj, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 A fost intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere fara permis.

 

 

ATENTIE!

Transportul vanatului dobandit sau gasit impuscat, ori transat in teren, comercializarea, naturalizarea si orice operatiuni privind vanatul sau parti produse usor identificabile provenite de la acesta, dobandite fara respectarea conditiilor legii, ESTE INFRACTIUNE!

 La data de 8 mai a.c., in jurul orei 21.10, politistii au oprit in trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza localitatii Lunca Ilvei si care era condus de o femeie in varsta de 38 de ani, din Poiana Ilvei.

 Alaturi de femeie, in autoturism se afla sotul acesteia, un barbat in varsta de 45 de ani, iar in urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca cei doi transportau un pui de mistret pe care au declarat ca l-ar fi gasit decedat, pe raza comunei Poiana Ilvei.

 Animalul a fost ridicat in vederea efectuarii de verificari si inaintat Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, iar politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de transportul vanatului dobandit sau gasit impuscat, ori transat in teren, comercializarea, naturalizarea li orice operatiuni privind vanatul sau parti produse usor identificabile provenite de la acesta, dobandite fara respectarea conditiilor legii.

 

 

In seara de 10 mai a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au emis ordonanta de  retinere pentru 24 de ore fata de un  tanar de 20 de ani, din Dipsa, cercetat pentru abuz de incredere si conducere fara permis.

 

In cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita in vederea dispunerii unei masuri preventive.

 In fapt, la data de 9 mai a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au deschis un dosar penal in cadrul caruia efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunilor de abuz de incredere si conducerea fara permis.

 La aceeasi data, proprietarul unui autoturism, un tanar de 28 de ani, din Dipsa a sesizat faptul ca, la data de 7 mai a.c., tanarul de 20 de ani ar fi condus si avariat autoturismul.

 Cu ocazia cercetarilor efectuate, a reiesit faptul ca, la data de 7 mai a.c., acesta ar fi luat autoturismul care se afla parcat in curtea sa, l-ar fi condus pe drumurile comunale din Dipsa si Galatii Bistritei, iar la un moment dat, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu gardul unui imobil, avariindu-l.

 Politistii l-au sanctionat contraventional pentru nerespectarea Ordonantelor Militare si continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit. In cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita in vederea dispunerii unei masuri preventive.

 

 

          Dosar penal pentru conducere cu alcoolemie, intocmit de politistii din Sangeorz-Bai.

 La data de 10 mai a.c., pe drumul comunal 4, din localitatea Lesu, a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu avarii.

 La fata locului, politistii l-au identificat pe sofer in persoana unui tanar in varsta de 18 ani, din localitate. Acesta, a pierdut controlul autoturismului, a iesit in afara partii carosabile si a ajuns in santul din dreapta directiei sale de mers.

 A fost testat cu aparatul etilotets, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice. Totodata, a fost sanctionat contraventional pentru nerespectarea Ordonantelor Militare.

 Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari cu privire la comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului  sau a altor substante.

0 comentarii2863 vizualizări11 mai 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0