Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Furturi de acumulatori auto.

In 20.06.2011, politistii au fost sesizati despre comiterea unor fapte de furt de acumulatori auto pe raza municipiului Bistrita. Astfel, 4 proprietari ai unor autoturisme marca Dacia au reclamat ca in cursul noptii de 19/20.06.2011 persoane necunoscute le-au sustras acumulatorii din autoturismele parcate pe str. Octavian Goga, str. Calimani, str. Iosif Vulcan si str. Imparatul Traian.

Au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt.

Recomandam bistritenilor detinatori de autoturisme sa le verifice periodic, indeosebi cu privire la componentele motorului, avand in vedere ca in majoritatea cazurilor, autorii furturilor folosesc chei potrivite, si la examinarea exterioara nu se observa urme de fortare a portierelor. Totodata, in scop preventiv, le recomandam sa parcheze autoturismele in locuri iluminate si sa apeleze cu incredere, operativ, numarul unic de urgenta 112.  

 

 

Actiune silvica

             Politistii continua activitatile in cadrul Planului de actiune Scutul Padurii 2011. Astfel, in 20.06.2011 impreuna cu partenerii, au desfasurat o actiune privind verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitat pe Valea Somesului, ocazie cu care au fost aplicate sanctiuni contraventionale si a fost confiscata cantitatea de 88,7 m.c. material lemnos, in valoare totala de 8759,4 lei.

 

 Suspect identificat

 In cadrul cercetarilor efectuate de politistii de la Biroul de Investigatii Criminale in cauza privind furtul unui scuter, reclamat de Cristian S. din Bistrita, in 30.10.2010, acestia au reusit identificarea suspectului principal ca fiind Mihai I. de 16 ani din comuna Cetate.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal.

 

 

 

          PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. BISTRITA-NASAUD

                             Subinspector de politie

                                 Antonela Gorgan

0 comentarii2723 vizualizări21 iunie 2011




rss 2.0
rss 2.0