Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
Cautat la nivel national, depistat de politistii de la Ordine Publica din Bistrita.

La data de 18 august a.c., cu ocazia activitatilor preventive desfasurate, politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Bistrita l-au legitimat pe un barbat de 36 de ani, din Satu-Mare, depistat pe strada Garii, din municipiul Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta figureaza ca persoana cautata la nivel national, fiind disparut de la domiciliu din data de 14 august 2020. Barbatul a fost condus la sediul Politiei si a fost instiintata familia despre faptul ca a fost gasit. Totodata, sa fost revocata masura cautarii la nivel national dispusa.   

  

    Retinut pentru 24 de ore, cercetat pentru conducere cu alcoolemie

 Ieri, 17 august a.c., politistii Biroului Rutier au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 45 de ani, din Bistrita, cercetat pentru savarsirea infractiunii de  conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. In cursul zilei de astazi va fi prezentat Judecatoriei Bistrita cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Acesta a fost oprit in trafic, pentru control, la data de 12 august a.c., de catre politistii Biroului Rutier, in timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 1,32 mg/l alcool.

 In prezent, acesta se afla in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud, iar cercetarile continua de Biroul Rutier, fiind  intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

0 comentarii2660 vizualizări18 august 2020
rss 2.0
rss 2.0