Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Disparuta de acasa, gasita de politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

La data de 26 august a.c., in urma activitatilor desfasurate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat o tanara de 15 ani, din Bistrita, a carei disparitie a fost sesizata la data de 24 august a.c., de catre mama.

Tanara se afla in municipiul Bistrita, la locuinta unei prietene si a fost incredintata familiei. Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni.

 

 

          Dosar penal intocmit de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice

La data de 26 august a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au intocmit un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, si fals in declaratii.

Din investigatiile efectuate a reiesit faptul ca, in perioada iulie-decembrie 2019, o societate comerciala cu sediul in Ilva Mica ar fi inregistrat in contabilitate cheltuieli fictive, constand in acordarea drepturilor salariale unui angajat, un barbat de 35 de ani, din Feldru, cu privire la care exista suspiciuni ca nu ar fi fost realizate din activitati lucrative prestate efectiv la societatea respectiva.

Ulterior, societatea in cauza ar fi eliberat o adeverinta cu veniturile astfel obtinute, pe care barbatul de 35 de ani ar fi folosit-o pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului, obtinand astfel o indemnizatie in suma de 5208 lei lunar.

Politistii de la investigarea criminalitatii economice continua cercetarile.


 

          Interventii ale politistilor la doua cazuri de violenta in familie           

In seara de 26 august, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intervenit pentru aplanarea unui scandal in familie. La fata locului, s-a constatat faptul ca, in timp ce se afla la domiciliu, un barbat de 40 de ani, din Dumitrita si-ar fi agresat sotia, o femeie de 37 de ani.

Barbatul a fost sanctionat contraventional, iar pentru comiterea infractiunii de violenta in familie a fost intocmit dosar penal in cadrul caruia sunt continuate cercetarile.

 

***

In seara de 26 august, in urma unei interventii in localitatea Telciu, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat de 40 de ani, din Anies.

Barbatul este fiul unei femei de 65 de ani, din Telciu, iar aseara, in timp ce se afla in curtea locuintei mamei sale, din cauza unor neintelegeri, ar fi lovit-o. Femeia a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, iar politistii au intocmit un dosar penal pentru violenta in familie. Totodata, starea conflictuala este in continuare monitorizata.

 

 

Infractiune constatata in flagrant, in urma actiunilor de monitorizare a traficului rutier,  desfasurate de politistii cu atributii pe aceasta linie

In aceasta dimineata, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat un barbat de 29 de ani, din Budacu de Sus in timp ce conducea un autoturism, desi consumase alcool.

Acesta a fost oprit pentru control, pe raza localitatii de domiciliu, iar rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost 0,41 mg/ l alcool pur in aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru comiterea infractiuni de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

0 comentarii2716 vizualizări27 august 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0