Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Dosar penal pentru un barbat care a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

In seara zilei de 06.10 a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizati prin apel SNUAU 112 despre faptul ca, o femeie  in varsta de 32 din Bistrita, in timp ce se afla la volanul unui autoturism, la intersectia cu strada Dornei din mun Bistrita, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un barbat in varsta de 39 de ani, din Bistrita, intrand in coliziune cu acesta. 

      Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul femeii, insa, in cazul barbatului, rezultatul a fost de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la  Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud, in vederea recoltarii de probe biologice si stabilirii alcoolemiei.        

      Totodata, in urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a femeii.

      In cauza a fost intocmit dosar penal  atat pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante cat si pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

 

 

       Mopedist recidivist plasat sub control judiciar.

 La data de 06.10 a.c., un barbat in varsta de 20 de ani, din Galatii Bistritei, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Acesta a fost  prins in flagrant de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita  in datele de 07.08 a.c, 08.08 a.c si 12.09 a.c, in timp de conducea pe drumurile publice un moped neinregistrat si fara a detine permis de conducere.

Reamintim  faptul ca punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neinmatriculat sau neinregistrat, potrivit legii, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 3 ani sau cu amenda, iar conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoarea de la unu la 5 ani.

 

 

 

0 comentarii2919 vizualizări07 octombrie 2020




rss 2.0
rss 2.0