Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
MOTOCICLETE SUSTRASE, RECUPERATE DE POLITISTI IN URMA UNEI PERCHEZITII DOMICILIARE.

Furt solutionat de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita: doi tineri banuiti de furtul a doua motociclete au fost identificati si retinuti pentru 24 de ore, iar prejudiciul a fost recuperat. In aceasta dimineata, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Actiune Speciale si Criminalistic au efectuat o perchezitie domiciliara in localitatea Ghinda, intr-un dosar penal aflat in lucru, in care efectueaza cercetari pentru furt calificat, conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducere fara permis.

In urma perchezitiei, au fost descoperite si ridicate doua motociclete in valoare de 2500 de euro, despre care politistii aveau indicii ca ar fi fost sustrase din incinta unui imobil nelocuit, situat in localitatea Jelna, la data de 22 septembrie a.c. Totodata, doi tineri de 18 si 20 de ani, din Ghinda, banuiti de comiterea faptei, au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Bistrita pentru audieri, iar ulterior, fata de acestia au fost emise ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Din investigatiile efectuate pana in prezent a mai reiesit faptul ca, in data de 10 octombrie a.c., cei doi tineri, care nu detin permise de conducere, ar fi condus motocicletele pe raza localitatii Ghinda, desi acestea nu sunt inmatriculate.

In prezent, acestia se afla in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud si vor fi prezentati magistratilor din cadrul Judecatoriei Bistrita, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor doi si clarificarii cauzei sub toate aspecte ei.

0 comentarii2919 vizualizări13 octombrie 2020
rss 2.0
rss 2.0