Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Prejudiciul unui furt de arbori, recuperat de politisti.

Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, au fost sesizati prin apel 112, de un tanar in varsta de 25 de ani, din Muresenii Birgaului, despre un furt de arbori, care ar fi avut loc in cursul noptii de 24-25 noiembrie a.c.

       In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, doi tineri, in varsta de 20 si 21 de ani, din Tureac si Tiha Bargaului, ar fi sustras, din rampa situata in locul numit "Sendroaia", de pe raza localitatii Piatra Fantanele, cantitatea de aproximativ 5 m.c. lemn rotund rasinos, in valoare de peste 1.400 lei.

         In cauza, prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar politistii au intocmit un dosar penal pentru furt de arbori.

 

 

          Tanar din Reteag, batut de doi frati

         In  seara de 25 noiembrie a.c., in urma interventiei la un eveniment sesizat prin apel 112, politistii au intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie si au emis un ordin de protectie.

      In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca, un tanar, in varsta de 28 de ani, din Reteag, in timp ce se afla la domiciliu sau, pe fondul unor neintelegeri cu fratii sai, in varsta de 19 si 39 de ani, ar fi fost agresat fizic de catre acestia.

       Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares.

 

 

   Dosar penal pentru un tanar din Dumitra, care a condus un vehicul neinmatriculat

      La data de 25 noiembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, au identificat, in trafic, pe DJ 172, in localitatea Zagra, un tanar, de 22 ani, din Dumitra, in timp ce conducea o autoutilitara. In urma verifiarilor, s-a constatat ca aceasta a fost radiata la data de 04.01.2019 din evidentele autoritatilor bulgare.

       Fiind testat cu aparatul  etilotest, rezulatul a fost negativ. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

          Dosar penal pentru un barbat din Mijlocenii Bargaului, care a condus un vehicul fara a detine permis de conducere

        In seara de 25 noiembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, au depistat in trafic, pe DJ 172D, in localitatea Stramba, un barbat, in varsta de 32 ani, din Mijlocenii Birgaului,  in timp ce conducea un autoturism, fara a detine permis de conducere.

      Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Cercetarile continua de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

       Dosar penal pentru o tanara, din Nasaud, care ar fi sustras mai multe produse din magazinul

     La data de 25 noiembrie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, au fost sesizati, de agentul de paza al unui supermarket, din orasul Nasaud, despre comiterea unui furt din magazin.

       La fata locului, in urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca, o tanara, de 24 de ani, din Nasaud, aflandu-se in incinta magazinului, ar fi sustras, de pe rafturi, mai multe produse alimentare si nealimentare, in valoare de aproximativ 390 lei.

        Prejudiciul a fot recuperat in totalitate, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii nasaudeni sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

 

 

0 comentarii2877 vizualizări26 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0