Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
O femeie din comuna Matei, ar fi beneficiat, pe nedrept, de o indemnizatie de crestere a copilului.

Dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals - vizata este o femeie din comuna Matei.  La data de 8 decembrie a.c., in urma unor controale efectuate, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

 Banuita de comiterea faptelor este o femeie de 37 de ani, din comuna Matei, care ar fi beneficiat, pe nedrept, de o indemnizatie de crestere a copilului. In cursul anului 2018, aceasta ar fi depus o cerere pentru acordarea indemnizatiei si ar fi declarat in mod fals ca a desfasurat activitati lucrative in cadrul unei societati comerciale, existand suspiciunea ca aceste venituri nu ar fi fost realizate din activitati lucrative prestate efectiv.

 Pentru documentarea intregii activitati infractionale, politistii vor efectua in continuare cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor pentru care a fost intocmit dosarul penal.

 

 

          Dosar penal la regimul rutier si sanctiune pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie dupa ora 23.00

 In noaptea de 8/9 decembrie a.c., in urma actiunilor de monitorizarea a traficului rutier, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intocmit un dosar penal in cadrul caruia continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere fara permis.

 Banuit de comiterea faptei este un tanar de 30 de ani, din Monariu, depistat la volanul unui autoturism, pe Drumul Judetean 172, pe raza localitatii de domiciliu, desi avea dreptul de a conduce suspendat.

 Tanarul a fost sanctionat contraventional, conform Legii 55/2020, cu amenda in cuantum de 2500 de lei, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

          Retinut pentru 24 de ore, un barbat din Dorolea risca arestarea preventiva, fiind cercetat pentru lovire sau alte violente, taiere fara drept de arbori  si  furt de arbori

 Aseara, incepand cu ora 22.00, politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 35 de ani, din Livezile, pe care-l cerceteaza intr-un dosar instrumentat de  Sectia 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita. Un barbat de 53 de ani a fost ranit si transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

 

 Barbatul a fost depistat de politisti, la scurt timp dupa comiterea unei agresiuni asupra unui barbat de 53 de ani, din Dorolea, care se afla pe o pasune, cu o turma de oi, pe raza localitatii de domiciliu. Intre cei doi a izbucnit un conflict spontan, barbatul de 53 de ani reprosandu-i agresorului ca Ar fi taiat si sustras lemne dintr-o padure care-i apartine. Imediat dupa comiterea faptei, agresorul a plecat de la fata locului, fiind depistat in timp ce se deplasa cu un atelaj cu care transporta material lemnos. A fost condus la sediul politiei, iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

 Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, taiere fara drept de arbori si furt de arbori, iar in cursul zilei de astazi, barbatul de 35 de ani va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 

 

                 Depistat in flagrant, cercetat pentru taiere fara drept de arbori

 In dimineata de 8 decembrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares au intervenit pentru efectuarea de verificari in urma unei sesizari a unui padurar din cadrul Ocolului Silvic Beclean.

 In urma investigatiilor efectuate la fata locului, la iesirea din localitatea Dumbravita, a fost depistat un barbat de 41 de ani, din Spermezeu si s-a stabilit faptul ca acesta ar fi taiat, fara drept, 9 arbori de diferite dimensiuni si specii, din fondul forestier national Districtul 3 Tarlisua.

 Politistii au intocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infractiunii  de taiere fara drept de arbori si continua cercetarile in acest sens.

 

0 comentarii2828 vizualizări09 decembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0