Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Actiuni pe linie silvica in judetul Bistrita-Nasaud.

In aceasta perioada, politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice intensifica actiunile pentru protejarea fondului forestier si combaterea taierilor ilegale de arbori. Actiunile politistilor vizeaza verificarea depozitelor si instalatiilor de prelucrare a lemnului, dar si verificarea legalitatii transporturilor de material lemnos si a pomilor de Craciun.

 

Totodata, pe Drumul National 17, in localitatea Piatra Fantanele, a fost instituit un filtru, iar politistii Serviciului Rutier si cei specializati in combaterea delictelor silvice au verificat transporturile de material lemnos.

 In cadrul actiunilor desfasurate, politistii au aplicat 4 sanctiuni contraventionale in valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 171 din 2010, iar ca masura complementara, au fost ridicati in vederea confiscarii aproape 13 de metri cubi de material lemnos de diferite specii, in valoare de aproximativ 2.000 de lei.

 De asemenea, au mai fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale pentru abateri la regimul rutier, in valoare de aproximativ 2.500 de lei si au fost retrase 2 certificate de inmatriculare.

 La actiunile desfasurate au participat jandarmi si reprezentati ai Garzii Forestiere si Ocoalelor Silvice.

0 comentarii2828 vizualizări13 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0