Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Politistii continua verificarile pentru combaterea delictelor silvice.

La data de 15 decembrie a.c., politistii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, in colaborare cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Judetene Bistrita-Nasaud si silvicultori au actionat pentru combaterea activitatilor ilicite in domeniile economice specifice exploatarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos si a pomilor de Craciun. Astfel, au fost oprite pentru control 24 de autovehicule, dintre care 19 transporturi de material lemnos. In urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale conform Legii 171/2010 si au fost ridicati in vederea confiscarii 7,7 metri cubi de material lemnos, in valoare de peste 1.000 de lei si 5 pomi de Craciun.

 Activitatile au avut drept scop protejarea fondului forestier, respectarea prevederile legale in vigoare si verificarea legalitatii documentelor de provenienta si insotire a materialului lemnos si a pomilor de Craciun si vor continua si in perioada urmatoare.

 

 

 

          Dosar penal pentru conducere fara permis

 La data de 15 decembrie a.c., pe Drumul Judetean 154, in localitatea Magurele, politistii au depistat, in flagrant, un barbat care conducea un autoturism, desi avea permisul de conducere suspendat. Acesta este in varsta de 33 de ani, din Mariselu.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis.

 

0 comentarii2786 vizualizări16 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0