Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Cadouri pentru copilasi si ajutoare pentru familii nevoiase.

De sarbatori, mai mult ca niciodata, familiile cu dificultati financiare resimt lipsurile, iar batranul Mos Craciun are ajutoare peste tot. La Tarlisua, intreg colectivul Sectiei 5 i-a sarit in ajutor si pe langa ei, politistii din Beclean, ba chiar si apropiati ai politistilor, iar impreuna au reusit sa adune aproape 8.000 de lei. Cu astfel de ajutoare, aproape 20 de copilasi cuminti au primit cadourile de Craciun in avans (hainute groase, jucarii, rechizite si dulciuri), iar familiile lor bunurile necesare zilnic, atat pentru igiena, cat si alimentare.

 Nu au fost uitati nici varstnicii si astfel ca, ieri, 20 decembrie, politistii au ajuns la 8 familii din comuna Tarlisua cu cele necesare, dar si sa-i asigure ca le vor fi la nevoie aproape.

 In total, 11 familii nevoiase cu 20 de copilasi si alte 8 familii de persoane varstnice din comuna Tarlisua, dar si din localitatile Dumbravita si Ciceu Poieni au primit o mana de ajutor, prin grija politistilor.

 Initiativa a venit din partea sefului de post din comuna Tarlisua, agent principal de politie Marius Pop care a facut tot posibilul sa le faca mai frumoase sarbatorile celor in slujba carora se afla. Prin prisma meseriei de politist a intalnit oameni greu-incercati, copilasi care-si doresc prea putine si batrani uitati care traiesc in zone izolate...pentru toti, politistii au gasit cuvinte de incurajare si o mana de ajutor.

 

Sarbatori cu bine, cu sanatate si bucurie in suflet!

0 comentarii2863 vizualizări21 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0