Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
AJUTOR PENTRU PERSOANE AFLATE IN SITUATII DIFICILE.

Preocupati constant sa ajute cu orice pot, membrii filialei Bistrita-Nasaud a Asociatiei Politistilor Crestini din Romania au ajuns cu daruri la cateva zeci de copii si familii nevoiase, din judetele Bistrita-Nasaud, Vaslui si Botosani. 

 Actiunile de binefacere pe care le desfasoara cei 10 politisti, membri ai filialei Bistrita-Nasaud, sunt destinate sustinerii financiare ale unor familii nevoiase cu copii. Pe tot parcursul anului sunt adunate si donate alimente neperisabile, de prima necesitate, haine, jucarii si multe alte obiecte necesare ingrijirii celor mici.

 Donatiile ajung constant la familiile cu greutati financiare din judetul nostru, dar si din alte judete, iar de transportul, sortarea si achizitionarea lor se ocupa colegul nostru din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, agent sef principal Pop Marinel.

 Este o munca in echipa, politistii fiind ajutati si de membrii familiilor lor, rude, prieteni si colegi, iar scopul urmarit este o mana intinsa celor care au mare nevoie de ea.

Nevoiasii nu au fost uitati nici de sarbatorile acestea, iar pentru ei, Mos Craciun a sosit ieri, 22 decembrie, cu doua microbuze pline cu tot ce au nevoie pentru ca sarbatorile sa le fie mai frumoase.

 

 

0 comentarii2933 vizualizări23 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0